Een verdrietig bericht

Vanuit Brazilië hebben we verdrietig nieuws ontvangen. Mikael, een kwetsbare jongen die jarenlang liefdevol werd verzorgd door medewerkers van REMER in Pequeri, is overleden. Velen van jullie hebben door de jaren heen meegeleefd met Mikael. Robert Smits vroeg ons daarom, het onderstaande bericht met jullie te delen:

“Op 19 september 2016 nam de 2-jarige Mikael zijn intrek op de Sitio Shalom. Vanwege zijn vele lichamelijke problemen zou dit jongetje volgens de dokters geen 4 jaar worden. Door de lieflijke verzorging van zijn verpleegsters en aandacht van alle kinderen heeft zijn en ons leven veel kleur gekregen. Op 8 maart jongstleden is Mikael op 9-jarige leeftijd aan Covid overleden. De dappere engel van de Sitio kan nu springen en dansen in de Hemel. Dank aan allen die hem in al die jaren zo geholpen hebben.”

Als stichting Help Mij Leven wensen we iedereen die dicht om Mikael heen stond veel troost toe.

HelpMijLeven_Admin2
%d bloggers liken dit: