Boekopbrengst voor Help Mij Leven

Op zaterdag 20 november werd in de Sint Piterkerk te Grou het boek ‘Een open weg’ gepresenteerd. ‘Een open weg’ bevat 25 overdenkingen van dominee Reinier Nummerdor. De oorsprong van het boek ligt in de ontmoeting die Reinier in 2018 had met Robert Smits, tijdens een vesperdienst in Grou ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van Help Mij Leven.

Omdat hij Robert en diens welzijnswerk in Brazilië graag wilde ondersteunen, besloot Reinier een aantal van zijn overdenkingen gebundeld uit te geven – en de gehele opbrengst daarvan te doneren aan Help Mij Leven. Daar zijn wij als stichting erg blij mee! Blij zijn we ook met het feit dat Robert – nadat corona-reisbeperkingen vorig jaar roet in het eten gooiden – nu weer voor enkele weken in Nederland is. Tijdens de boekpresentatie kon Reinier het eerste exemplaar van ‘Een open weg’ dan ook persoonlijk aan Robert overhandigen.

Nieuwsgierig naar de boekpresentatie? Kijk dan hieronder naar een korte sfeerimpressie.

Bestel ook een exemplaar van ‘Een open weg’
De overdenkingen in het boek ‘Een open weg’ gaan over teksten uit de vier evangeliën en één uit het Thomasevangelie – van Advent tot na Pasen, Jezus volgend op zijn weg. Een prachtig boek om zelf te lezen of om cadeau te geven. En u steunt daarmee het werk van Robert en zijn team in Brazilië. 

Het boek kost EUR 19,50. Wilt u ‘Een open weg’ bestellen? Stuur dan een e-mail naar Matty Kloosterman: matty@helpmijleven-staging.tech. Zij voorziet u graag van de benodigde informatie rond de betaling en verzending van het boek.

HelpMijLeven_Admin2
%d bloggers liken dit: