Veiling EK shirt met alle handtekeningen van het Nederlands Elftal!

Actueel hoogste bod, stand 20 juni: EUR 1500.

Zoals iedereen heeft kunnen zien, wordt Brazilië dit jaar hard geraakt door corona. Veel mensen in de favela’s van Rio de Janeiro komen in problemen omdat ze geen inkomsten meer hebben. Ook het drugsgeweld laait verder op. Robert Smits en zijn organisatie REMER werken hard om de mensen in de favela’s te helpen. Daarnaast is REMER al vele jaren actief met onderwijs en sport om kinderen te helpen in hun ontwikkeling.

Rio en voetbal horen bij elkaar. We veilen daarom een gesigneerd EK shirt! De opbrengst gaat voor 100% naar REMER. We bedanken Louis van Gaal, bondscoach bij het WK 2014 in Rio de Janeiro, voor zijn inspanningen om ons verzoek te realiseren.

Je kunt bieden door een email te sturen naar veiling@helpmijleven-staging.tech met vermelding van het bedrag, je naam en telefoonnummer. We horen ook graag of we je naam bekend mogen maken. Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor deze specifieke veiling. De winnaar van de veiling wordt per e-mail of telefonisch geïnformeerd.

Zolang de veiling loopt, wordt deze website frequent bijgewerkt met een vermelding van het hoogste bod.

De veiling loopt af op zondag 11 juli, 21:00 uur (Nederlandse tijd), de dag van de EK finale.

Doe gauw een bod op dit prachtige gesigneerde EK shirt en steun daarmee het welzijnswerk van REMER: veiling@helpmijleven-staging.tech

HelpMijLeven_Admin2

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: