Coronavirus in favela’s

Het coronavirus heeft helaas ook Brazilië bereikt… Waar wij in het welvarende Nederland al enorm worstelen met dit virus, vormt het voor de (veelal arme) favelabewoners wellicht nog een veel grotere bedreiging.

Graag delen wij daarom deze oproep van Robert Smits:

“Ik doe jullie een noodoproep: het virus nadert de favela’s in slechte leefomstandigheden. In Faz Quem Quer en Antares hebben 210 kinderen van onze schooltjes met spoed schoonmaakmiddelen als zeep, infectiemateriaal, handgel,toiletpapier en tandpasta nodig. Dit kost EUR 12 per kind! Wie gaat ons vandaag nog helpen?

Giften naar: stichting Help Mij Leven – IBAN NL 23 RABO 0 1076 14 642.

In naam van deze kinderen: dank!!!”

Redactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: