Sieradenontwerpster steunt HML

Na haar eerdere ‘Rio by Jozemiek’-armbandjesactie heeft sieradenontwerpster Jozemiek Frenken afgelopen maand een actie gelanceerd rond haar nieuwe sieradencollectie One Day. Voor elk verkocht sieraad uit de One Day collectie doneert Jozemiek, via stichting Help Mij Leven, een gezonde maaltijd aan een straatkind in Rio de Janeiro.

In het persbericht rond deze actie licht Jozemiek toe dat de naam van de collectie alles te maken heeft met dit goede doel: “Ik heb voor deze collectie gekozen voor de naam One Day, omdat ik hoop dat er op een dag geen donaties meer nodig zijn.”

Wil je meer weten over deze actie? Lees dan het persbericht of neem een kijkje op de One Day-pagina van Jozemieks webshop.

Redactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: